info@tonchiskroatien.com - Tel: 46704819033
KROATIEN ÅRETS DESTINATION

Tonchis Kroatien

Är nystartad resebyrå vars syfte är att hitta resor som passar dig och ditt företag.

Jag utgår från mig själv. Gillar jag ett ställe, då utgår jag att platsen kommer att tilltala även dig eller ditt företag.

Egentligen drömde jag att om att göra något helt annat: att skriva böcker.

Men så för ett år sedan åkte jag till ön Krk. Jag blev förtjust i Baska, en liten ort byggd kring två kilometer långa stranden. Baska är belägrad av höga berg. När jag började vandringen upp mot berget visste jag vad mitt nästa uppdrag kommer att bli.

Att starta en resebyrå och locka dig och andra att resa till orter och platser jag själv besökt.

Det tog mig ett år att komma i gång. Hela tiden med Baska som inspiration. En liten ort som har allt vi behöver för en lyckad semester: lång strand att bada i eller att springa på.

En strand som är omgiven av höga berg som är som gjorda för korta eller långa vandringsturer och vyer so breddar ens horisont.

En strand där jag kan vara själv eller i sällskap. På kvällen om jag behöver sällskap finns det gått om barer och restauranger på stranden.

Och det bästa av allt. När jag lägger mig, doftar det salt och det doftar hav.

Tonchi Percan

Tonchi

Jag är grundare av företaget . Jag är journalist och författare. Jag har bevakat Kroatien och Balkan de senaste trettio åren bland annat för Sveriges Television, Sveriges Radio, Sydsvenskan, och har andra tidningar.

Jag har varit bra på hitta de rätta historierna och de rätta människor som berättade om sina liv i filmer, reportage och artiklar.

Det har varit roligt att lägga upp resor som du hittar här. Hoppas att du gillar någon av dem och att att du väljer att boka din resa här på Tonchis Kroatien.

Kontakter

Tonchis Kroatien

Hör av dig via mail: info@tonchiskroatien.com

Eller telefon: +46704819033

Tonchis Kroatien finns även på Facebook och på Google+ och på Instagram. Du får gärna gilla oss på Facebook eller komma med dina synpunkter.

Sociala nätverk

facebook
twitter
google-plus